Nilüfer Belediyesi Örnek İşyeri Belgesi

Nilüfer Belediyesi Örnek İşyeri Belgesi

20. Örnek İşyeri Belgesi UNPA Pastaneleri

Standartların üzerinde kalite ve hijyen ile hizmet veren gıda işletmelerine verdiği ''Örnek İşyeri Belgesi'' sayısı 20'ye ulaştı. Yapılan kontroller sonucu merkez imalathanesi Üçevler Mahallesi'nde hizmet veren UNPA Pastaneleri, Örnek işyeri Belgesi'ne layık görüldü.

Nilüfer Belediyesi'nin halkı kaliteli ve hijyen kurallarına uygun hizmetten faydalanmasına katkıda bulunmak, işletmeleri bu bahiste teşvik etmek maksadıyla 2003 yılından bu yana sürdürdüğü ''Örnek İşyeri Evrakı alan işletme sayısı, 20'ye ulaştı. Uzman denetleme ekipleri Üçevler Mahallesi'nde hijyen bakımından standart üstü hizmet veren imalat merkezi olan UNPA Pastaneleri'ni Örnek İşyeri Belgesi'ni almaya hak kazandı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay ERDEM, imalathane, depo ve AR-GE Laboratuvarını inceledi.

Nilüfer'de kontrollerin sıkı bir biçimde sürdürdüklerini vurgulayan belediye başkanı vatandaşların, Örnek İşyeri Belgesi'ni gördükleri işletmelerden gönül rahatlığıyla hizmet alabileceklerini hatırlattı.  Örnek İşyeri Belgesi sahibi işletmelere kontrollerin daha ağır olduğuna dikkat çeken başkan Turgay ERDEM ''Denetim takımlarımız daima sahada çalışıyor. Habersiz işletmelere giderek gereken kontrolleri gerçekleştiriyor. Üst üste iki kontrolden uygunlukla çıkan işletmeler, belli aralıklarla belgeyi almaya hak kazanıyor. Döküman alan işletmeler de, sonrasında daha sıkı bir kontrole tabi tutuluyor. Belge sahibi işletmeler de sonrasında da sıkı bir kontrole tabi tutuluyor. Belge sahibi olup, sonrasında yapılan kontrollerde uygunsuzluk bulunan işletmelerden, belgeyi geri alıyoruz'' diye konuştu. Nilüfer Belediye Turgay ERDEM özverili çalışmaları için UNPA Pastaneleri işletme sahibi Behlül DEMİRCİ'yi kutlayarak, belgesini verdi.

Örnek İşyeri Dökümanı almaktan ötürü duyduğu memnuniyeti lisana getiren UNPA Pastaneleri işletme sahibi Behlül DEMİRCİ'de Nilüfer'e yakışan bir hizmet sunmaya uğraştıklarını söyledi. Üretim süreci hakkında başkan Turgay ERDEM'e bilgi veren DEMİRCİ, gıda mühendisleri nezaretinde, Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği ve ISO Standartlarına uygun bir üretim gerçekleştirdiklerini vurguladı.