Lezzet Sırlarımızdan Biri Mandıra Şanti

Lezzet Sırlarımızdan Biri Mandıra Şanti

Lezzet sırlarımızdan biri olan Mandıra Şanti...

Herkes tarafından merak edilen bir konu ''şanti '' oluyor. 

UNPA Pastanelerinde yapılan tüm pasta çeşitlerinde mandıra şanti kullanılıyor. Sizde de merak uyandırdıysa ve mandıra şanti nedir öğrenmek istiyorsanız, yazımızı okumaya devam edin.

Nedir bu mandıra şanti ? Süt kreması olarak da tanımlayabileceğimiz ürün, taze sütün yağsız süt kremasının basit bir yöntemle uzaklaştırıldıktan sonra geriye kalan sütün % 40-60 süt yağı içerikli süt anlamına geliyor. İşletmemize gelen mandıra şanti gerekli analitik kontrollerden geçtikten sonra, geleneksel yöntemlerimizle şeker ve bir miktar su ilave edilerek kaynatma işlemine geçiliyor. 

Soğutulmasının ardından içine herhangi bir madde eklenmeden mikser yardımı ile çırpılarak doğal ve hafif lezzetiyle pastalarda kullanıma hazır şantimiz oluşuyor.