29 yıldır Bursa’nın tadı tuzu olmaya devam ediyoruz..

Hakkımızda

Biz Kimiz ?

1987 yılında çıktık bu yola… Altınbaşak Pastaneleri adı ile başlayan pastacılık serüvenimiz 1994 yılında UNPA adıyla devam etti.

Osmangazi Çekirge de bulunan üretim tesisimizi 2008 yılında Nilüfer’e taşıdık.

Bugün UNPA olarak yaklaşık 1500 m² kapalı alana sahip üretim tesisinde Gıda Mühendisleri gözetiminde Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği ve ISO 22000 standartlarına uygun üretim ve Bursa ilinde bulunan 5 şube ile siz değerli müşterilerimize hizmet veriyoruz.

 

 

Bu işe başladığımız günden bu güne, doğal lezzetlerin peşindeyiz! Ürünlerimizde ki kaliteyi, sağlıklı ve doğal olmasıyla ölçüyoruz. Bu amaçla mümkün olduğunca katkısız hammaddelerle çalışmaya özen gösteriyoruz. Pastalarımızda doğal süt kreması kullanıyoruz. Poğçalarımızda tereyağı kullanabilmek için arge yatırımları yapıyoruz. Projesini yapmakta olduğumuz, arge – mikrobiyoloji – kimyasal analiz laboratuvarlarımız ve çalışmaları devam eden Kalite Sistemi,Gıda Güvenliği Sistemi ve MRP ve ERP Sistemleri kurulumu ile ürettiğimiz ürünlerin hep aynı doğallık ve kalitede, standart, fonksiyonel, her müşterimiz için özel ve aranacak lezzetler olması için çalışıyoruz.

Kurmuş olduğumuz web sitemiz ile Bursa’daki tüm müşterilerimize ulaşmayı hedefliyoruz. Tüm bu çalışmaları yaparken, gücümüzü siz değerli müşterilerimizden, samimiyetimizden ve doğal üretime olan inancımızdan alıyoruz…

0
ŞUBE
0
KİŞİLİK PROFESYONEL EKİP
0
YILLIK TECRÜBE
0
MARKA

Kalite Yaklaşımımız..

Üretimimiz fabrika merkezli olup günlük olarak yapılmaktadır. Şube taleplerine göre belirlenen günlük ürünlerin sevkiyatı gıda mühendisleri ve teknikerleri kontrolünde yapılmaktadır. Mağazalarda üretim mevcut değil , yalnızca pişirme bölümleri mevcuttur. Böylece ürünler tüm şubelerde standart ve kontrol altında satılmaktadır. Üretimimizde ve dolayısıyla ürünlerimizde en hassas olduğumuz konuların başında, doğal ve sağlıklı hammaddelerle; doğal, katkısız ve sağlıklı üretim yapmak gelmektedir. Bu amaçla mümkün olduğunca hammaddelerimizi ona özgü olan bölgelerimizden temin etmeye özen gösteriyoruz. Bu amaçla fındığımızı Giresun’dan, İncirimizi Aydın’dan, Fıstığımızı Siirt’ten alıyoruz. Ürünlerimizde mümkün olduğunca margarin yerine tereyağı kullanmaya çalışıyor, bu amaca yönelik ar-ge çalışmaları yapıyoruz. Kaliteye ve gıda güvenliğine verdiğimiz önemden dolayı ürünlerimizdeki hassasiyet ve seçiciliğimizi, hammaddelerimizi aldığımız tedarikçilerimizden itibaren siz değerli müşterilerimize ulaştırıncaya kadar koruyoruz . Bu hassasiyetimizi yakın zamanda, devam eden ISO 22000 ve ISO 9001 çalışmalarımız ile belgelendireceğiz

Müşteri ihtiyaçlarına yönelik kaliteli ürün ve hizmeti sunmak için ; hammaddeden başlayarak , proses aşamalarında ve nihai üründe, ISO 9001 Kalite Sistem şartlarına, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi şartlarına , sağlık kurallarına , Türk Gıda Kodeksine ve ilgili yasa ve tüzüklere uymak. Gıda emniyeti ile ilgili tehlikeleri belirlemek , değerlendirmek ve kontrolü sağlamak. Eğitimli personel ile takım çalışmasına önem verilen , bireysel ve grup başarılarının teşvik edildiği bir çalışma ortamı sağlamak. Çalışanların gıda güvenliği ve HACCP prensipleri konusunda sürekli eğitimini ve politikayı benimsemelerini sağlamak. Kanıtlanmış başarı çizgimizi korumakla yetinmeyip , sürekli gelişim bilincini uygulamak ve tüm bunların sürekliliğini , çalışanları ve müşterileri ile beraber gerçekleştirebilen bir hizmet kurumu anlayışı ile sağlamak. Müşterilerimizden gelen her şikayeti önemli bir geri dönüş kabul ederek , sürekli memnuniyetlerini sağlamak.

Misyon

Üretimde ve kalitede sürekli yenilik ve gelişme prensibi ile hareket ederek ürünlerimizin lezzetini, kalitesini ve çeşidini güncel tutarak; kurduğumuz özel iletişimlerle aramızda özel bir bağ olduğuna inandığımız müşterilerimize en iyi hizmeti vermek. Alanımızda faaliyet gösteren diğer firmalara yön gösterecek benchmark bir işletme olmak.

Vizyon

Faaliyet gösterdiğimiz Gıda sektörü Pastacılık dalında; Doğal, Kaliteli, Lezzetli ve Hijyenik ürünlerin en iyi bilinen adreslerinden biri olmak.